17. toukokuuta 2015

Sermien uudistamista

Sunnuntai. Mitäs muutakaan kuin pihalla koko päivä.

Aamusta aloitettiin meidän seinämien kimpussa. Päätettiin yhdistää kaksi viereistä toisiinsa harvalla laudoituksella. Toinen seinämä vähän kenotti miten sattuu. Toiseen taas viime kesänä kuivabetonoitiin jalat maahan ja se on tukeva. Laitetaan toiseenkin kun ilmat vähän lämpenee.



Näyttää aika karskilta muuten näin ilman maalia, raakalaudalla. Mutta eiköhän ulkonäkö tästä vähän parane kun saan maalattua laudat. Tosiaan laitettiin ihan harvalla raolla lautoja nyt seinämien toiselle puolen. Joten lopputuloksesta tulee vielä ihan hyvä. Seinämien välissä kasvaneet isotuomipihlajan aitataimet siirsin etupihan puolelle, paikalle josta kaadettiin koivu viime syksynä.



Kaksi sinisorsaa vieraili meillä. Yhtäkkiä ojasta nousi tämä parivaljakko ja aikansa ihmetteli että missäs ne nyt oikein on, kunnes lähti lentoon ja onneksi kohti Ounasjokea.


Kasvimaalle on ekat kylvöt tehty. Porkkanaa ja retiisiä ja hernettä laitoin kasvamaan. 
Nyt on sitten testissä Lidlistä ostettu kaaritunnelihässäkkä. Ihan kätevät kaaret sai aikaan, joten seuraillaan onko tästä hyötyä. Voisihan sitä toisenkin paketin vielä käydä ostamassa, jos löytyy.



Samaten ruusupapua laitoin maahan, jos saisi aikaan jonkinlaisen portin :) 
Tosin porttirakennelmaa ei vielä ole ostettu/tehty.


Mukavaa Sunnuntai-iltaa!

1 kommentti:

  1. Paljon olette saaneet aikaiseksi sunnuntaipäivän aikana. Hyvältä näyttää. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!